HITMAN: World of Assassination – trailer nou si cateva detalii despre joc

0
132

Square Enix a lansat cel mai recent trailer pentru jocul HITMAN: World of Assassination. Dupa cum ne sugereaza si numele jocului, trailerul ne invita sa aruncam o privire la ce se intampla in umbra, mai exact toate actele de violenta ce se intampla pe intreg globul fara sa stim despre ce este vorba, explicand efectele acestor violente si miscari politice.

De exemplu, cand in Maroc un bancher isi vede sfarsitul, un general isi pierde meritul, o revolta se dezlantuie pe strada, doi oameni mor, iar efectul de domino se incheie prin faptul ca o lovitura militara este evitata.

“Read between the news feeds, follow the money, join the dots,”

HITMAN: World of Assassination o sa fie disponibil incepand cu 11 martie 2016, pe consolele PS4Xbox One, si pe PC. Din 12 februarie va fi disponibila o versiune beta pentru posesorii de PS4, iar din 19 februarie acesta va incepe si pe PC.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.