COLDPLAY – HYMN FOR THE WEEKEND: ultimul lor videoclip inregistrat in India

0
267

[dropcap]I[/dropcap]registrat in India in timpul festivalului Holi din Mumbai, il putem vedea pe Chris Martin intr-o ricsa, indreptandu-se spre un cinematorgraf unde are loc difuzarea unui film Bolywood avand-o in rol principal pe Beyoncé.

Unele guri rele s-au grabit sa comenteze decizia lui Beyoncé de a purta haine si bijuterii indiene, in timp ce majoritatea au privit videoclipul ca pe ceva inofensiv. Toate aceste discutii au fost din cauza locatiei in care s-a filmat videoclipul si faptul ca Coldplay ar incearca sa promoveze cultura si religia Indiana in loc sa o promoveze pe cea din vest.

Vidoclipul pentru piesa Hymn For The Weekend, al 2-lea extras de pe albumul A Head Full Of Dreams, este o opera cinematografica plina de culoare, fara interese sociale sau cu vreun scop religios.

Coldplay a ales India pentru ca este un taram luxuriant, o tara exotica, plina de mahalale murdare, in care vezi oameni sfinti plutind, [tooltip title=”having or showing a dutiful spirit of reverence for God or an earnest wish to fulfill religious obligations”]piousi[/tooltip], si copii maro cu pielea desirata care arunca mereu pulbere colorata peste ei.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.