COLDPLAY – HYMN FOR THE WEEKEND: ultimul lor videoclip inregistrat in India

0
128

Iregistrat in India in timpul festivalului Holi din Mumbai, il putem vedea pe Chris Martin intr-o ricsa, indreptandu-se spre un cinematorgraf unde are loc difuzarea unui film Bolywood avand-o in rol principal pe Beyoncé.

Unele guri rele s-au grabit sa comenteze decizia lui Beyoncé de a purta haine si bijuterii indiene, in timp ce majoritatea au privit videoclipul ca pe ceva inofensiv. Toate aceste discutii au fost din cauza locatiei in care s-a filmat videoclipul si faptul ca Coldplay ar incearca sa promoveze cultura si religia Indiana in loc sa o promoveze pe cea din vest.

Vidoclipul pentru piesa Hymn For The Weekend, al 2-lea extras de pe albumul A Head Full Of Dreams, este o opera cinematografica plina de culoare, fara interese sociale sau cu vreun scop religios.

Coldplay a ales India pentru ca este un taram luxuriant, o tara exotica, plina de mahalale murdare, in care vezi oameni sfinti plutind, piousi , si copii maro cu pielea desirata care arunca mereu pulbere colorata peste ei.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.