BUSTED: Cele mai populare 30 de trucuri demonstrate de MENTAL FLOSS

0
166

Circula pe internet o groaza de clipuri video sau explicatii pe bloguri, cum poti sa iti faci viata mai usoara cu anumite trucuri. Nu vorbim de trucuri de magie, ci de mici smecherii, cum ar fi “pune un elastic pe capacul de conserva si poti sa il desfaci mai usor” sau “pune ceapa in congelator timp de 15 minute si nu iti mai curg ochii” sau “pune smartphone-ul intr-o punga de plastic cand mergi la plaja”. Unele dintre ele chiar functioneaza, dar unele sunt de departe niste tampenii sau rezultatele nu sunt intotdeauna cele asteptate.

Cei de la Mental Floss au incercat sa ne demonstreze care trucuri sunt, si care nu sunt adevarate, sau mai bine zis care functioneaza si care nu, un fel de MythBusters, incercad cele mai populare 30 de astfel de trucuri si concentrate intr-un clip video. In clip il putem vedea pe John Green, care este plin de sarcasm si de umor, unele dintre trucuri fiind un adevarat cosmar pentru el. Dar va las mai bine sa urmariti si sa gustati fiecare faza/truc.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.