Home FILME Angry Birds Movie si primele secvente reale in noul trailer oficial(HD)
  Previous Video COLDPLAY - HYMN FOR THE WEEKEND: ultimul lor videoclip inregistrat in India
  Next Video Cele mai mari viteze de internet din Europa - Romania pe primul loc

Angry Birds Movie si primele secvente reale in noul trailer oficial(HD)

18
3

Daca in septembrie vedeam primul teaser la filmul The Angry Birds Movie, acum e timpul sa vedem primul trailer oficial. Filmul este o comedie animata 3D cu personajele deja cunoscute din jocul de succes al celor de la RovioAngry Birds, joc disponibil pe iOS si pe celelalte platforme mobile. Trailerul ne dezvaluie in sfarsit de ce pasarile sunt asa de angry(suparate).

Filmul ne duce pe o insula populata aproape in intregime de pasari fericite… sau aproape toata. In acest paradis, Red (Jason Sudeikis), o pasare cu o problema de temperament, Chuck (Josh Gad) cel rapid, si nestatornicul Bomb(Danny McBride) au stat mai tot timpul deoparte. Cand insula este vizitata de niste purcelusi verzi, acestia sunt primii care umbla sa afle ce e cu ei, si ce se intampla. De aici incep problemele si o data cu ele si adevarata distractie promisa de producatori.

The Angry Birds Movie va fi disponibil in cinematografele din Statele Unite incepand cu 20 Mai.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Comment(3)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close