TOYOTA s-a folosit de 7 luptatori sumo pentru a explica sistemele de siguranta

1
187

Daca vrei sa atragi atentia cuiva, cu siguranta cu lucruri ciudate poti face asta. Cam asa a procedat si Toyota in clipul urmator, prin care a prezentat Japonzezilor cele mai noi sisteme Toyota Safety Sense si incercand sa explice cat mai bine cum funcioneaza acestea.

Toyota a folosit 7 luptatori sumo pe care i-a pus sa umble pe strazile din Los Angeles, acestia confruntanu-se cu diferite situatii din traficul urban explicand pe rand functiile sistemului. Avertizare de coliziune, franare automata, iesirea de pe partea carosabila si depasirea liniei mediane mentinad mai apoi cursul corect, adaptarea farurilor in timpul noptii sunt doar cateva din sistemele de siguranta prezentate in videoclip. Mai apoi o Toyota Prius 2016, prezentand mult mai clar ce au incercat luptatorii sumo.

Ideea celor de la Toyota, pe cat de traznita pare la prima vedere, pe atat de explicita este dupa vizualizarea clipului video. Se pare ca le-a reusit!

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

1 COMENTARIU

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.