“SEBIS ENDURO CHALLENGE” organizat de Clubul “Lion Racing Team”

0
732

Nu stiu cati au auzit de Orasul Sebis din Judetul Arad. Probabil ca nu foarte multi, dar cu siguranta pasionatii sporturilor cu motor, si in special cei din categoria enduro, au auzit si au participat la editiile trecute de SEBIS ENDURO CHALLENGE” organizate de Clubul “Lion Racing Team”.

Atat Clubul “Lion Racing Team” cat si competitiile SEBIS ENDURO CHALLENGE”, care includ mai multe etape sub acelasi nume desfasurate in Orasul Sebis, Satul Chisindia si Comuna Plescuta, toate din Judetul Arad, au fost infiintate de Catalin Mocuta. Un om cu pasiune pentru aceste sporturi, care cu eforturi mari, dar cu rezultate pe masura, a reusit impreuna cu echipa sa, sa aduca aceasta competitie in calendarul national C.N.I.R. de Enduro.

Prima competitie din acest an, se desfasoara pe parcursul a doua zile, din 19 pana in 20 martie dupa cum este publicat pe siteul oficial SEBIS ENDURO CHALLENGE.

19-20 martie 2016 este o data ce trebuie marcata cu prioritate in calendarul dvs., deoarece este data la care Clubul “Lion Racing Team” deschide sezonul 2016 din Campionatul National de Enduro Clasic.

Aceasta etapa va fi una comuna cu cea din Campionatul Ungariei de Enduro, dar si in acelasi timp si o etapa care va puncta in Campionatul Est-European de Enduro.

Data de desfasurare a primei etapa de Enduro Clasic este 19-20 martie 2016, in localitatea Sebis din judetul arad. Clubul Lion Racing Team invita la startul acestei etape toti iubitorii ce au in dotare o motocicleta, un ATV sau QUAD.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.