Christopher Walken il transforma pe Kevin Spacey intr-o pisica in Primul trailer pentru filmul NINE LIVES

0
517

[dropcap]C[/dropcap]u siguranta filmul acesta nu o sa imi scape. In acest film il putem vedea pe Kevin Spacey pedepsit pentru faptul ca munceste foarte mult, prea mult, incat si neglijeaza familia, iar pentru acest lucru Christopher Walken il transforma intr-o pisica.

Nu stiu de unde pana unde s-a ajuns la acest lucru si ce l-a facut pe regizorul Barry Sonnenfeld la decizia aceasta, sau cum de a acceptat Kevin Spacey un astfel de rol, dar daca ne imaginam aceasta pisica ca un Frank Underwood suparat, atunci trailerul pare sa fie si mai amuzant. Oricum, glumele pisicii par destul de bune, mai ales ca pe fundal este vocea lui Kevin Spacey.

Mai multe despre acest film inca nu se cunosc, doar ca o sa fie lansat in Statele Unite pe 5 august 2015, iar printre actori o sa ii mai putem vedea pe: Robbie AmellJennifer GarnerMalina WeissmanTeddy Sears.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.