CHROMATIC: Explozie de culoare

0
138

Skateboarder-si Ryan ThompsonJonathan BastianJason Bastian executa sarituri si miscari printr-o pudra colorata intes, inregistrate in slow motion si montate intr-un scurt metraj ce se numeste Chromatic 2.

Filmul este produs de Darren Dyk, care in 2012 lansa primul scurt metraj din seria Chromatic, film care la vremea respectiva l-a avut ca personaj principal pe skate-rul Powell-Peralta, iar intreaga filmare a fost facuta intr-un timp record de 2 ore, fiind limitat la inregsitrarea dintr-un singur unghi.

Dupa succesul priumului Chromatic, Darren si-a programat un week-end intreg, si impreuna cu Jason Bastian, Jonathan Bastian, si Ryan Thompson s-au adunat intr-un parc amenajat pentru skate-ri si de data aceasta au decis sa faca un film si mai bun. Au folosit o pudra capabila sa creeze explozii si nori de culoare, in timp ce cei trei skate-ri executau miscari si trucuri spectaculoase. Toate acestea au fost capturate la 6.900fps cu ajutorul unei camere de mare viteza Phantom V12.1.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.