Joc Nou pentru console – Teenage Mutant Ninja Turtles

0
271

A trecut ceva timp de cand nu am mai vazut un joc cu Teenage Mutant Ninja Turtles(TMNT – Testoasele Ninja) si poate si mai mult de cand nu am vazut unul bun.

Platinum Game ne promite un joc Teenage Mutant Ninja Turtles(TMNT): Mutants in Manhattan care va fi lansat in aceasta vara si va fi disponibil pe PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 si Xbox One. Robert Cooper de la Platinum declara ca personajele jocului au fost inspirate dintr-un comic book si ne asigura ca acesta va avea un gameplay foarte bun, asa cum ne-au obisnuit cu celelate jocuri ce le au ei pe piata. Tot Cooper a scapat cateva informatii legate de filmul Teenage Mutant Ninja Turtles(TMNT): Out of the Shadows ce se va lansa tot in aceasta vara si spune ca Foot Clan, o banda ce va aparea in film, o vom putea infrunta si in jocul lor.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: PlayStation

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.