BRASOV SI IMPREJURIMILE LUI

1
254

Asa putem face tara aceasta mai frumoasa. Prin astfel de clipuri video putem sa promovam ce e frumos in Romania, sa stie si restul lumii, ca o tara mica dar extraordinar de frumoasa exista undeva pe harta.

Orasul Brasov, poate unul dintre cele mai frumoase din Romania, este personajul principal in acest film produs de Danny Paun si publicat pe canalul This is Why Romania!. Nu doar Brasovul este prezentat in film, ci si imprejurimile lui, asa cum si titlul o spune This is Brasov and Sorrundings. Crucea Caraiman, Sighisoara, Castelul Peles, Biserica fortificata din Viscri, Fortareata Rupea & Fagaras, Biserica Neagra, Poiana Brasov, Transfagarasan, Moeciu, Sphinxul, Babele sau Balea Lac, sunt si ele prezentate intr-un mod spectaculos si care te invita sa le vizitezi.

Filmul este in limba engleza dar se poate activa subtritrare in limba romana, apasand tasta CC, iar calitatea clipului poate fi selectata din formatele HD (720p sau 1080p).

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

1 COMENTARIU

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.