SPECIFICATII HTC ONE M10 SI NUME DE COD PERFUME

2
126

Scriam zilele trecute despre faptul ca HTC se pregateste sa lanseze dupa Mobile World Congress de la Barcelona un smarphone din clasa premium. Astazi, aflam de la aceeasi sursa de la care am aflat si posibila data de lansare, mai multe specificatii despre HTC One M10 cu numele de cod Perfume.

Daca prima data am aflat ca Qualcomm Snapdragon 820 o sa fie procesorul de pe acest terminal si ca o sa aiba preinstalata o interfata HTC Sense 8 si va rula Android 6.0.1 Marshmallow, astazi mai aflam ca va avea un display AMOLED cu o rezolutie QHD 1440 x 2560, un scaner pentru amprenta si o camera UltraPixel cu un senzor de 12-megapixeli si laser-assisted autofocus. Terminalul va dispune de o memorie RAM de 4GB si un spatiu de stocare de 32GB.

Asteptarea fanilor HTC in ceea ce priveste un scanner pentru amprenta a luat sfarsit, dupa cum declara VentureBeat, One M10 va fi “HTC’s first widely distributed flagship device to offer a fingerprint scanner, embedded in a Samsung Galaxy-like home button.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa foto: Kārlis Dambrāns/Flickr

2 COMENTARII

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.