FORSAKEN – un film cu Demi Moore si Donald Sutherland

0
112

Un western care promite multe, cel putin asa spun criticii si putem vedea si noi putin prin acest trailer. Trendul firmelor western este unul bun, lansandu-se cateva in ultima perioada. Slow West, Bone Tomahawk sau The Hateful eight sunt filme bune si foarte bune din categoria western, iar anul acesta putem vedea si Forsaken.

Acest film regizat de Jon Cassar prezinta o actiune ce se petrece in 1872, unde John Henry isi abandoneaza reputatia de ucigas de mana iute, renuntand la arma se intoarce in orasul sau natal cu speranta de a se impaca cu tatal sau de la care a plecat in urma cu ani de zile.

Actori: Demi Moore – Mary-Alice Watson, Michael Wincott – Dave Turner, Kiefer Sutherland – John Henry Clayton, Donald Sutherland – Rev. Clayton, Brian Cox – James McCurdy, Landon Liboiron – Will Pickard.

Filmul se lanseaza:

SUA: 19 februarie 2016

Romania: data necunoscuta

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.