Home FILME WARCRAFT – PRIMA RECLAMA TV SI DATA LANSARII
  Previous Video CEL MAI SCUMP SUV DIN LUME COMANDAT DE NOUA ROMANI
  Next Video TOATE STATIILE SPATIALE CARE AU FOST LANSATE IN SPATIU INCA DE LA INCEPUT

WARCRAFT – PRIMA RECLAMA TV SI DATA LANSARII

28
2

Poate unul dintre cele mai asteptate filme ale lui 2016, cel putin pentru pasionatii jocurilor video, anunta o data oficiala de lansare si o data cu aceasta un prim spot TV.

Data stabilita de cei de la BlizzCon este 10 iunie 2016 si asa cum am vazut si in prima reclama aparuta on-line in noiembrie 2015, filmul are potential si credem ca nu doar fanii jocului o sa fie spectatori la lansarea filmului. Pelicula este o prductie a Legendary Pictures, Blizzard Entertainment si Atlas Entertainment.

Actori: Travis Fimmel/Anduin Lothar, Paula Patton/Garona, Ben Foster/Medivh, Dominic Cooper/King Llane Wrynn, Toby Kebbell/Durotan, Ben Schnetzer/KhadgarRobert Kazinsky/Orgrim, Daniel Wu/Gul’dan, Clancy Brown/Blackhand.

Orc: “We come in peace.”

Human: “Orcs are beasts!”

Other Human: “What to do?”

Orc: “Behold our savage nobility, as the dream of a better future for our children clashes headlong with a deeply-rooted fear of the unknown, wrought in a long history of thralldom and betrayal and manifest in this KNUCKLE MEGA-SANDWICH!” Kapow!

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: warcraftmovie

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Comment(2)

Leave a Reply

Close