URCA PE CEI MAI INALTI MUNTI DIN EUROPA CU GOOGLE STREETVIEW

URCA PE CEI MAI INALTI MUNTI DIN EUROPA CU GOOGLE STREETVIEW

URCA PE CEI MAI INALTI MUNTI DIN EUROPA CU GOOGLE STREETVIEW

29
2

Cu ajutorul camerelor Google poti sa vezi mult mai multe lucruri ce inconjoara lumea, nu doar sa te plimbi cu StreetView. Poti sa te plimbi pe canalele din Venetia de exemplu si chiar sa vezi indeaproape spectaculosii munti. Google, impreuna cu o echipe de profesionisti te duc acum pe culmile cele mai inalte din Europa, muntii Alipi, mai exact pe varful Mont Blanc, 4808m.

Spre deosebire de StreetView, Google a incercat sa acopere o vedere mult mai larga a varfului Mont Blanc, prin camerele performante si cu ajutorul unor cataratori ca Ueli Steck, a schiorului Candide Thovex, sau a ultra-runner-ului Killian Jornet.

Se poate observa in aceste “plimbari” cum ghetarii care odata stateau la loc de frunte pe varfurile stancoase,  s-au retras acum lasand in urma doar umbrele lor, toate acestea datorita schimbarii climatice si a incalzirii globale.

GOOGLE

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: gizmodo

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Comment(2)

Leave a Reply

Close