Home APPS MENTINE-TE IN FORMA CU ACESTE APLICATII

MENTINE-TE IN FORMA CU ACESTE APLICATII

MENTINE-TE IN FORMA CU ACESTE APLICATII
68
1

Sunt pe piata foarte multe aplicatii pregatite sa te motiveze, in antrenamentul zilnic sau in a ce si cat mananci. Din ce in ce mai multi utilizatori folosesc astfel de aplicatii si se pare ca obiectivul este atins de cei ce le dezvolta, pentru ca de multe ori o astfel de aplicatie te impinge mai mult de cat o pot face prietenii sau familia.

In randurile urmatoare vom prezenta cateva categorii de aplicatii gata sa va duca spre cel mai inalt obiectiv propus de fiecare dintre voi.

Ai grija cat si ce mananci

Poate vrei sa dai cateva kilograme jos sau poate incerci sa mananci mai sanatos, pentru acest lucru exista MyFinessPal(FREE, iOS, Android). Acesta este un calculator ce calculeaza totate caloriile consumate, include atat macronutrientii – carbohidrati, grasimi si proteine, dar si micronutrienti –  sodiu, colesterol, zahar si fier. Poti seta cati macro sau micro vrei sa consumi, la ce greutate vrei sa ajungi, iar aplicatia iti calculeaza cat ar fi recomandat sa dai jos in fiecare zi/saptamana si cat ar fi normal sa mananci(fara sa te infomentezi). Aplicatia are foarte multe alimente introduse, ea fiind folosita de foarte multe persoane la nivel mondial. E foarte bine structurata si iti da posibilitatea sa adaugi noi produse prin simpla scanare a codurilor de bare.

I Heart Veggies(iOS, Android), 0,99$, o aplicatie care te ajuta daca vrei sa te faci vegetarian.

Buna pentru alergat

Vrei sa participi la o cursa sau poate doar ca sa te mentii in forma? Vrei sa alergi dar motivatia nu prea exista? Pentru acest lucru exista cateva aplicatii menite sa iti creasca dorinta de a reusi.

MapMyRun Trainer(Android, iOS) o aplicatie gratuita cu/pentru antrenamente de alergat 5km, 10km, un maraton intreg sau semi-maraton.

RunKeeper(Android, iOS), aplicatie gratuita cu GPS, care iti inregistreaza atat viteza, distanta sau timpul , cat si intreg traseul parcurs in alergare sau mers, dar functioneaza perfect si daca folosesti bicicleta.

Nike+ Running(iOS, Android), foarte usor de folosit, doar pentru alergat, conectezi castile si aplicatia iti porneste antrenamentul setat de tine initial. Poti adauga prieteni, vazandu-le activitatile lor te poate ajuta mai mult in indeplinirea obiectivelor propuse, aduni km si puncte Nike+.

Te antrenezi acasa

Nu ai timp de sala sau poate nu te simti in largul tau acolo, nici o problema, poti sa te antrenezi acasa sau in alta parte cu ajutorul aplicatiei 7 Minute Workout (AndroidiOS). Aceasta aplicatie gratuita are pregatite 7 minute de exercitii zilnice fara avea nevoie de echipament. Are tot felul de clipuri care te invata si iti arata cum ar trebui sa procedezi cu anumite exercitii.

Daca ai la dispozitie mai mult de 7 minute pentru exercitii, iti recomandam Nike+ Training Club (AndroidiOS). Tot o aplicatie gratuita cu peste 100 de exercitii cu grade diferite de dificultate. Unele exercitii iti solicita echipamente pentru antrenament. Poti sa iti alegi lista de melodii pe care sa le asculti in timpul exercitiilor iar cei mai buni antrenori Nike te indruma la fiecare exercitiu.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Comment(1)

Leave a Reply

Close