Home Fitness UNDER ARMOUR BAND – MAI MULT DECAT O SIMPLA BANDA

UNDER ARMOUR BAND – MAI MULT DECAT O SIMPLA BANDA

37
2

Un ecosistem mult mai robust decat concurenta, cu o destinatie clara spre sportivii de performanta nu doar pentru amatori sau pentru cei ce vor o bratara pentru masurarea pasilor. Under Armour Band vine ca un pachet complet pregatit de antrenamente, o bratara cu conexiune wi-fi, o banda pentru piept ce masoara ritmul cardiac, cantar si chiar posibilitatea de a conecta o pereche de pantofi pentru alergat direct cu bratara.

In plus o gramada de aplicatii ce pot fi conectate, ca de exemplu Endomondo MapMyRun, Runkeeper sau MyFitnessPal si o aplicatie dedicata ce face conexiune intre toate celelalte, Under Armour Record. O multitudine de aplicatii, dispozitive si alte servicii care sunt facute sa functioneze cu aceasta bratara, cat mai simplu si mai rapid, motivandu-te sa faci cat mai multa miscare si sa te mentii intr-o stare de sanatate si intr-o forma cat mai buna.

Bratara poate fi achizitionata simplu sau cu intregul pachet HealthBox ce contine bratara, cantar si banda pentru piept.

180$ Under Armour Band 400$ HealthBox

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Comment(2)

Leave a Reply

Close