CAT A CASTIGAT GOOGLE DUPA SISTEMUL DE OPERARE ANDROID

CAT A CASTIGAT GOOGLE DUPA SISTEMUL DE OPERARE ANDROID

CAT A CASTIGAT GOOGLE DUPA SISTEMUL DE OPERARE ANDROID

11
0

Conform relatarilor unui avocat Oracle intr-o “lupta” ce se desfasoara in instanta intre cele doua companii, sa declarat ca sistemul de operare Android ar fi incasat, de la lansarea pe piata si pana in prezent, 31 miliarde de dolari, acest fapt aducand un profit companiei Google de 22 miliarde de dolari. Aceasta din urma nu s-a aratat foarte multumita de faptul ca cifrele au fost facute publice, dar tot ei au declarat ca s-a procedat asa pentru a arunca cifrele in “ochii judecatorului”.

Suma nu este in totalitate un profit, ea fiind castigata in special din reclamele ce sunt afisate in aplicatiile pe care utilizatorii le descarca din Play Store, o parte din banii acestia mergand intr-o continua dezvoltare a sistemului de operare deoarece trebuie sa fie capabil sa ruleze pe miile de modele pe care este disponibil.

Numerele sunt interesante totusi, mai ales daca tinem cont de faptul ca Google vrea sa scape de Android, trecand in curand la un nou SDK pentru Java, dar in acelasi timp poti fi considerate mici, daca luam in calcul faptul ca acesti bani au fost castigati de la lansarea sistemului Android si pana in prezent, iar Google a castigat singura, doar in 2014, o suma de doua ori mai mare, insumand 68 de miliarde de dolari.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Leave a Reply

Close