Home Wearable CEAS NOU DE LA GARMIN DEDICAT SPORTURILOR MARITIME

CEAS NOU DE LA GARMIN DEDICAT SPORTURILOR MARITIME

CEAS NOU DE LA GARMIN DEDICAT SPORTURILOR MARITIME
31
1

Garmin a produs un ceas bazat pe modelul special de fitness Fenix 3, un ceas capabil sa fie folosit in activitatile maritime. Quatix 3, asa se numeste ceasul, poate fi conectat la apicatia Garmin Connect trimitand toate datele pe care le capteaza acestei aplicatii. Folosind GPS-ul incorporat, vei sti exact traseul pe care l-ai parcurs si toate datele inregistrate de acesta, iar cu tot suportul activat ceasul functioneaza pana la 20 de ore. Altfel, ceasul are o autonomie de pana la 7 zile.

Ceasul este rezistent la apa, pana la 100m, este acoperit cu o sticla rezistenta la zgarieturi din safir, intr-o carcasa din fibra de sticla ranforsata, folosind materiale de cea mai buna calitate. Pentru pasionatii de ceasuri smart si in special pentru cei ce practica sporturile maritime, Garmin Quatix 3 va fi disponibil in primul trimestru al acestui an, la un pret de 599$.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: garmin

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Comment(1)

Leave a Reply

Close