Home APPS TRAFFIC RIDER

TRAFFIC RIDER

7.8
66
2

Esti pasionat de motociclete, iar viteza iti curge prin vene? Poti sa experimentezi cateva senzatii tari prin depasiri la limita sau condusul pe contra sens cu jocul Traffic Rider.

Folosind motociclete din direite clase, cross, sosea, chopper sau viteza, de deplasezi pe circuite drepte, cu trafic aglomerat, facand slalom printre masini, camioane sau microbuze atat pe autostrazi cat si pe drumuri nationale, spre linia de sosire. Masinile din trafic isi pot schimba brusc directia de mers sau pot frana fara sens lucru care iti ingreuneaza deplasare si te face mai atent pentru a nu te accidenta. Este incredibil cat de aglomerat este traficul in jocul Traffic Rider, dar cu ajutorul controlului exceptional cursele pot sa iti satisfaca pofta de viteza.

 FREE Google Play FREE

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Traffic Rider Review

7.8

Grafica8.5
Gameplay8.0
Replay7.0
Interfata utilizator8.5
Dificultate7.0
Reader Rating: ( 1 vote ) 9.5

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Comment(2)

  1. Joc Trafic rîde de ceva vreme,am reusit sa mi iau multe motoare iar acum mai îmi tre ceva bani sa iau ultimul motor. Probl e ca am jucat de pe iphone4 si acum vreau sa joc pe samsung j5 dar nu vreau sa pierit ce am colecționar în joc,ce e de facut?
    Merci.

  2. Din păcate nu se poate acest lucru. Dacă făceai o trecere tot pe iPhone sau iPad și foloseai un cont de iCloud, tot progresul făcut în joc era transferat automat… fiind vorba de Samsung și implicit de Android, este imposibil.

Leave a Reply

Close