Home Mobile HTC SE PREGATESTE SA LANSEZE NOUL ONE M10

HTC SE PREGATESTE SA LANSEZE NOUL ONE M10

HTC SE PREGATESTE SA LANSEZE NOUL ONE M10
25
1

Se asteapta ca modelul sa fie lansat imediat dupa MWC, luna viitoare, si conformul unor surse de incredere, acesta va fi echipat cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 820 si va avea pre-instalata interfata HTC Sense 8 pe Android 6.0.1 Marshmallow.

Atunci cand anul HTC a anuntat One A9, facand clar faptul ca copia lui iPhone va fi noul lor produs, viitorul seriei One M a ramas putin cam neclar. Se pare totul ca HTC nu a renuntat la materialele mai scumpe din care seria One M este facut si, conform ultimelor zvonuri, compania Taiwaneza este pregatita sa anunte acest terminala la Mobile World Congress din Barcelona.

@LlabTooFer, cel care a transmis toate informatiile despre HTC One M10, spune ca terminalul vine in doua variante, un dotata cu procesorul Qualcomm Snapdragon 820, iar cealalta cu un procesor MediaTek. Sustine ca terminalul va fi disponibil atat pe piata din Statele Unite cat si pe cea din Europa, urmand ca in Asia sa ajunga putin mai tarziu.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Comment(1)

Leave a Reply

Close