Home VIDEO GAMES AMERICAN TRUCK SIMULATOR

AMERICAN TRUCK SIMULATOR

18
1

Pentru pasionatii de camioane si numai, care au curiozitatea de a strbate drumurile Americane cu camioane mari, mult mai mari decat cele Europene, se lanseaza un joc pentru PC/Mac peste cateva zile, mai exact pe 3 februarie.

Experimentand transportul diferitelor marfuri pe drumurile insorite ale Californiei sau prin desertul statului Nevada, American Truck Simulator te poarta intr-o calatorie care iti taie rasuflarea prin tinuturile Statelor Unite.

Mecanica jocului este bazata pe realul succes al jocului Euro Truck Simulator 2, adaugand noi caracteristici, facandu-l un joc captivant, poate cel mai captivant al celor de la SCS Software.

American Truck Simulator te pune direct in scaunul soferului, “inchiriat” pentru a distribui marfa si tot felul de incarcaturi, lucrand pana ajungi sa fii proprietar-transportator, ajungand sa creezi si sa detii cea mai mare companie de transport din SUA.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Comment(1)

Leave a Reply

Close