Home Mobile VIZIUNEA COMPANIEI NOKIA
  Previous Video AL HORFORD: MENTOR IN REAL LIFE
  Next Video TRAFFIC RIDER

VIZIUNEA COMPANIEI NOKIA

23
0

Un videoclip de promovare recent al celor de la Nokia ne prezinta mai mult decat viziunea companiei despre ce inseamna Nokia, aratandu-ne trei dispozitive care nu sunt inca lansate pe piata. Desi Microsoft vinde cateva dispozitive sub brandul Nokia, Nokia de sine statator nu a mai facut acest lucru de cel putin doi ani.

In acest clip insa apar, cum spuneam, trei dispozitive care nu se stie exact ce e cu ele, dar se presupune ca dispozitivul alb, cu carcasa din plastic glossy ar putea fi primul telefon Nokia cu Android despre care tot se zvonea, mai exact Nokia C1. Despre celelalte doua nu se stie exact ce modele ar putea fi, cert este ca pe nici unul din cele trei nu apare niciun brand tiparit.

Trebuie mentinut faptul ca divizia de dispozitive si servicii Nokia a fost vanduta in 2014 catre Microsoft contra unei sume de 7 miliarde de dolari, astfel Nokia ne mai producand nici un dispozitiv sub brand propriu. Microsoft cumparand si dreptul de a utlizia numele Nokia si Lumia pe dispozitivele lansate de ei pentru o perioada de timp. Acordul dintre cei doi va exipra undeva spre sfarsitul lui 2016, lucru care poate sa confirme faptul ca Nokia va incepe se produca din nou telefoane, si cum se zvoneste, folosind sistemul de operare Android.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: VB

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Leave a Reply

Close