Home FILME SUICIDE SQUAD

SUICIDE SQUAD

  Previous Video ROBBIE WILLIAMS - TRIBUT LUI DAVID BOWIE
  Next Video Rocket Ski Racing
28
3

Un film cu super eroi, creat dupa benzile desenate DC Comics, in care o agentie guvernamentala secreta recruteaza tot felul de banditi pentru ai trimite in misiuni periculoase. Condamnati la moarte si tot soiul de infractori formeaza o echipa antitero care lucreaza sub acoperirea guvernului din Statele Unite care in trimite in misiuni Black Ops, toate astea in schimbul pedepselor primite deja de la stat.

Personaje cunoscute din alte filme cu super eroi sau din benzi desenate ca Batman, Joker, Deadshot, Killer Croc sau Captain Boomerang sunt si ei prezenti in acest film.

Actori: Margot Robbie – Dr. Harleen F. Quinzel /  Harley Quinn; Will Smith – Floyd Lawton /  Deadshot; Ben Affleck – Bruce Wayne /  Batman; Cara Delevingne – Enchantress; Jared Leto – The Joker; Jai Courtney – Captain Boomerang; Joel Kinnaman – Rick Flagg; Viola Davis – Amanda Waller; Adewale Akinnuoye-Agbaje – Waylon Jones /  Killer Croc.

Data lansare:

SUA: 5 august 2016

Romania: 8 august 2016

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Comment(3)

Leave a Reply

Close